Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE BIG CHECK BLAZER

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett storrutigt mönster är det perfekta alternativet om man vill ha något annat än den klassiska marinblåa uddakavajen. Mönstret gör kavajen lite mer spännande och gör den väldigt gångbar till både jeans och chinos. Kombinera fördelaktigt med enfärgad skjorta och i detta fall en kabestickadtröja och en slarvigt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-07 11:58  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett storrutigt mönster är det perfekta alternativet om man vill ha något annat än den klassiska marinblåa uddakavajen. Mönstret gör kavajen lite mer spännande och gör den väldigt gångbar till både jeans och chinos. Kombinera fördelaktigt med enfärgad skjorta och i detta fall en kabestickadtröja och en slarvigt åtdragen scarf. På så sätt går kavajen även att använda som jacka framåt vårkanten. Lagom klätt med en ledigare känsla!

Kavaj: Hackett Skjorta: Tiger Jeans: NN07 Tröja: Morris Skor: J.Crew Scarf: Isaia Klocka: Nixon Näsduk: Atlas Design Korthållare: Lacoste


Dela på Facebook
Tweeta