Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PRESSVISNING MORRIS AW 15

I förra veckan var det pressvisning för Morris kommande höstkollektion på Hotel Diplomat i Stockholm. Det visades upp de båda herrkollektionerna, dvs. den vanliga mer sportiga delen men även den skräddade linjen, Morris Heritage. Givetvis också den nyaste satsningen i varumärket i och med damkollektionen Morris Lady. Inför hösten blir det tydligare skillnader i herrkollektionerna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-08 12:13  |  Lästid: < 1 minuter

Morris AW15Morris AW15Morris AW15

I förra veckan var det pressvisning för Morris kommande höstkollektion på Hotel Diplomat i Stockholm. Det visades upp de båda herrkollektionerna, dvs. den vanliga mer sportiga delen men även den skräddade linjen, Morris Heritage. Givetvis också den nyaste satsningen i varumärket i och med damkollektionen Morris Lady. Inför hösten blir det tydligare skillnader i herrkollektionerna då en ytterligare mer sportig känsla ska anammas i vanliga herrlinjen samtidigt som Morris Heritage tar ett ytterligare steg mot det mer skräddade italienska modet då tyger och konstruktioner snäppas upp till en ännu högre nivå. Längtar redan till hösten!

Dela på Facebook
Tweeta