Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DE 10 BÄST KLÄDDA KILLARNA PÅ INSTAGRAM ENLIGT CAFÈ

@philipconradsson ”Philip Conradsson är säljare hos Morris och bloggar olyckligtvis hos Metro men klär sig fläckfritt. Med italiensk elegans och amerikansk attityd blandar han sneakers och välsittande kostymer.” Blev i veckan utnämnd till en av de 10 bäst klädda på instagram utav en av Sveriges störste herrmodemagasin Café. Sjukt hedrande med tanke på vilka andra […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-10 16:30  |  Lästid: < 1 minuter
BLOGG2

@philipconradsson

”Philip Conradsson är säljare hos Morris och bloggar olyckligtvis hos Metro men klär sig fläckfritt. Med italiensk elegans och amerikansk attityd blandar han sneakers och välsittande kostymer.”

Blev i veckan utnämnd till en av de 10 bäst klädda på instagram utav en av Sveriges störste herrmodemagasin Café. Sjukt hedrande med tanke på vilka andra herrar jag fick dela listan med. Namn som både the sartorialist, Iamgalla, Alessandro Squarizi och Johannes Huebl fanns med och är personer jag själv inspireras av. Bara att buga och bocka för den super fina utmärkelsen.


Artikeln i Café finns här

Dela på Facebook
Tweeta