Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: SIR SEAN CONNERY

Sir Sean Connery som i sin karriär gjort sig mest känd för sina roller i James Bond filmerna mellan åren 1962-1983. Hans sätt att bara upp en smoking på är det få män som klarat av att göra med samma höga nivå genom åren. Utanför filmscenen syns Sean ofta i nonchalant uppknäppta skjortor, lediga kavajer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-13 15:14  |  Lästid: < 1 minuter

IMG_2654
Sir Sean Connery som i sin karriär gjort sig mest känd för sina roller i James Bond filmerna mellan åren 1962-1983. Hans sätt att bara upp en smoking på är det få män som klarat av att göra med samma höga nivå genom åren. Utanför filmscenen syns Sean ofta i nonchalant uppknäppta skjortor, lediga kavajer och stråhatt, något som i mina ögon ses som den perfekta sommarlooken.

Dela på Facebook
Tweeta