Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STREETSTYLE – OLIVIA PALERMO & JOHANNES HUEBLE

Drömparet Olivia Palermo och Johannes Heuble ses allt som oftast tillsammans och man kan inte annat än och hylla deras alltid höga stilnivå. Oliva som gjorts sig känd genom sitt arbete som modell, skådespelare och creative director på oliviapalermo.com är idag en av de främsta kvinnliga trendsättarna. Johannes är också han modell men jobbar idag […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-14 17:46  |  Lästid: < 1 minuter

image
image

Drömparet Olivia Palermo och Johannes Heuble ses allt som oftast tillsammans och man kan inte annat än och hylla deras alltid höga stilnivå. Oliva som gjorts sig känd genom sitt arbete som modell, skådespelare och creative director på oliviapalermo.com är idag en av de främsta kvinnliga trendsättarna. Johannes är också han modell men jobbar idag som fotograf och har verkligen en grym känsla för stil. Otroligt inspirerande par!

Dela på Facebook
Tweeta