Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAG PÅ GRIFFIN STEAKHOUSE

När ens kära mamma är på snabbvisit i Stockholm passar man på att njuta lite extra. Vi började med att ta var sitt glas vin och förrätt på Riche för att fortsätta och slutföra middagen på Christian Hellbergs restaurang Griffin Steakhouse vid cityterminalen. Förväntningarna var höga, men uppnåddes med bravur i både mat, dryck och miljö. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-15 01:00  |  Lästid: < 1 minuter
Griffindinner

När ens kära mamma är på snabbvisit i Stockholm passar man på att njuta lite extra. Vi började med att ta var sitt glas vin och förrätt på Riche för att fortsätta och slutföra middagen på Christian Hellbergs restaurang Griffin Steakhouse vid cityterminalen. Förväntningarna var höga, men uppnåddes med bravur i både mat, dryck och miljö. Verkligen en stor tumme upp!

Dela på Facebook
Tweeta