Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SAMAN AMEL ATELIER

I början var jag och hälsade på den exceptionellt duktiga Saman Amel i sin atelier på Engelbrektsgatan 29 i Stockholm. Saman som också är en god vän har sedan tre år tillbaka drivit sitt företag tillsammans med sin kollega Dag Granath som från började startade som ett UF-företag med inriktning på handsydda slipsar. Idag är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-15 11:56  |  Lästid: < 1 minuter
Samanamel2 Samanamel1

I början var jag och hälsade på den exceptionellt duktiga Saman Amel i sin atelier på Engelbrektsgatan 29 i Stockholm. Saman som också är en god vän har sedan tre år tillbaka drivit sitt företag tillsammans med sin kollega Dag Granath som från började startade som ett UF-företag med inriktning på handsydda slipsar. Idag är företaget utvecklat till en fullfjädrad skrädderiverksamhet där man kan bygga upp en hel garderob i allt från konfektion till måttsydda skjortor och tröjor. Själva måttningen sköts av Saman själv och görs via tidsbokning för varje individuell kund i ateljén. Företaget har i sin tur två linjer där båda erbjuder helt handsydda plagg där fokus givetvis ligger på dess lilla skrädderi i Neapel.

Jag passade såklart själv på att bli måttad och gjorde mig en liten beställning som vi får resultatet på om ett antal veckor, can’t wait!!

Saman Amel Atelier Booking – saman@samanamel.se


Dela på Facebook
Tweeta

SAMAN AMEL ATELIER

I början var jag och hälsade på den exceptionellt duktiga Saman Amel i sin atelier på Engelbrektsgatan 29 i Stockholm. Saman som också är en god vän har sedan tre år tillbaka drivit sitt företag tillsammans med sin kollega Dag Granath som från började startade som ett UF-företag med inriktning på handsydda slipsar. Idag är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-15 11:56  |  Lästid: < 1 minuter
Samanamel2 Samanamel1

I början var jag och hälsade på den exceptionellt duktiga Saman Amel i sin atelier på Engelbrektsgatan 29 i Stockholm. Saman som också är en god vän har sedan tre år tillbaka drivit sitt företag tillsammans med sin kollega Dag Granath som från började startade som ett UF-företag med inriktning på handsydda slipsar. Idag är företaget utvecklat till en fullfjädrad skrädderiverksamhet där man kan bygga upp en hel garderob i allt från konfektion till måttsydda skjortor och tröjor. Själva måttningen sköts av Saman själv och görs via tidsbokning för varje individuell kund i ateljén. Företaget har i sin tur två linjer där båda erbjuder helt handsydda plagg där fokus givetvis ligger på dess lilla skrädderi i Neapel.

Jag passade såklart själv på att bli måttad och gjorde mig en liten beställning som vi får resultatet på om ett antal veckor, can’t wait!!

Saman Amel Atelier Booking – saman@samanamel.se


Dela på Facebook
Tweeta