Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SHADES OF BEIGE

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Något som är fantastiskt snyggt är att matcha olika toner av samma färg i en och samma outfit. I detta fall med jordnära toner i det beigea och ljust olivgröna för en väldigt ledig och avslappnad look som samtidigt känns väldigt medveten. Att tänka på är att färgerna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-16 12:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Något som är fantastiskt snyggt är att matcha olika toner av samma färg i en och samma outfit. I detta fall med jordnära toner i det beigea och ljust olivgröna för en väldigt ledig och avslappnad look som samtidigt känns väldigt medveten. Att tänka på är att färgerna inte får vara väldigt nära varandra utan att dem i så fall måste vara exakt samma eller bryta av helt som det gör här med tonskillnaderna i kavajen och byxorna.

Kavaj: Barena Byxor: Gant Rugger Skjorta: Stenströms Skor: J.Crew Väska: Beara Beara Klocka: Mougin & Piquard x J.Crew Solglasögon: Ray Ban Näsduk: Atlas Design


Dela på Facebook
Tweeta