Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SHOOTING WITH HM

  I förra veckan spelade jag och Martin in webb-tv för H&M som kommer att visas längre fram, uppdaterar er när och var detta kommer att kunna ses. En helt ny upplevelse för min del men det var verkligen grymt kul och teamet var verkligen super professionellt, ska bli fruktansvärt spännande och se resultatet!  

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-16 13:49  |  Lästid: < 1 minuter

HM SHOOT2
 

I förra veckan spelade jag och Martin in webb-tv för H&M som kommer att visas längre fram, uppdaterar er när och var detta kommer att kunna ses. En helt ny upplevelse för min del men det var verkligen grymt kul och teamet var verkligen super professionellt, ska bli fruktansvärt spännande och se resultatet!

 

Dela på Facebook
Tweeta