Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITKAVAJEN FÖR VÅREN

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’bbf96b045eec4317936e88c715faf9d0’, ’tre-kavaj-favoriter’, ’100%’, ’131’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Inför våren känns det verkligen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-21 15:47  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’bbf96b045eec4317936e88c715faf9d0’, ’tre-kavaj-favoriter’, ’100%’, ’131’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Inför våren känns det verkligen helt rätt att våga lite mer färg än på den något dystrare höstsäsongen. Denna bordeaux röda kavaj från Sand tycker jag är ett ypperligt exempel på hur en vårkavaj ska se ut. Dubbelknäppt, breda slag och 100% linnekvalité är tre bra komponenter för att vara vassast till våren. Kombinera med ett par ljusare linnebyxor i off white, grått eller dressa ner det med ett par ljust snyggt tvättade jeans.

Dela på Facebook
Tweeta