Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GÅRDAGENS METRO – STILGUIDEN

I gårdagens Metro kunde du läsa om Stilguiden som lanseras tillsammans med H&M i webb-tv format. Super kul att få vara delaktig i detta projekt där Martin tar er igenom allt ni behöver veta om kostymer, skjortor och accessoarer. I avsnitt tre går djupare in på hur du knyter en perfekt slipsknut, missa inte det! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-22 07:09  |  Lästid: < 1 minuter
METRO 21:4

I gårdagens Metro kunde du läsa om Stilguiden som lanseras tillsammans med H&M i webb-tv format. Super kul att få vara delaktig i detta projekt där Martin tar er igenom allt ni behöver veta om kostymer, skjortor och accessoarer. I avsnitt tre går djupare in på hur du knyter en perfekt slipsknut, missa inte det!

Ni hittar alla klipp här!

Dela på Facebook
Tweeta