Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: FRANK GALLUCCI

Frank Gallucci är en italiensk modebloggare som är en mästare på att kombinera ett dressat mode på ett udda och extravagant sätt. I outfits där kostym kombineras med sneakers eller en pinstripekostym med en sportigare jacka är för mig ett sätt att vidga vyerna inom mode till något man inte är van och se. Gillar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-23 11:58  |  Lästid: < 1 minuter

Frank GallucciFrank Gallucci är en italiensk modebloggare som är en mästare på att kombinera ett dressat mode på ett udda och extravagant sätt. I outfits där kostym kombineras med sneakers eller en pinstripekostym med en sportigare jacka är för mig ett sätt att vidga vyerna inom mode till något man inte är van och se. Gillar även skarpt hur färger matchas med tydliga kontrastskillnader för att locka ögat lite extra. Italienskt mode på ett twistat sätt, precis som man gillar det!

Dela på Facebook
Tweeta