Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE BLUE CHECK LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Att satsa på inför våren är en rutig kavaj som känns betydligt mer spännande än den klassiska blåa udda kavajen. Kombinera det med det överlägset stilsäkraste plagget när klimatet äntligen tillåter, de vita byxorna, som även plockar upp den vita rutan i kavajen. Klassisk ljusblå skjorta, virkat slips […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-24 12:14  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att satsa på inför våren är en rutig kavaj som känns betydligt mer spännande än den klassiska blåa udda kavajen. Kombinera det med det överlägset stilsäkraste plagget när klimatet äntligen tillåter, de vita byxorna, som även plockar upp den vita rutan i kavajen. Klassisk ljusblå skjorta, virkat slips och en blå mönstrad näsduk för att binda ihop outfiten, lagom vågat och med en då välklätt!

Dela på Facebook
Tweeta