Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 x LOAFERS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Loafers är ett måste för sommaren då användningsområdet är oerhört stort. Förslagsvis att man som första par väljer ett par i brun mocka som inte känns lika uppstyrda som ett par i läder och som funkar ypperligt till både jeans och chinos. Använd dem gärna utan strumpor för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-28 11:48  |  Lästid: < 1 minuter

//

Loafers är ett måste för sommaren då användningsområdet är oerhört stort. Förslagsvis att man som första par väljer ett par i brun mocka som inte känns lika uppstyrda som ett par i läder och som funkar ypperligt till både jeans och chinos. Använd dem gärna utan strumpor för våren som ger ett elegant och somrigt intryck!

Santoni, John Lobb, Santoni, Richard James


Dela på Facebook
Tweeta