Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILGUIDE – SKOVÅRD MOCKA

När det kommer till välgjorda skor gäller det att man sköter om dem på rätt sätt. I detta fall mocka skor, där många tror att de snabbt blir fula och att är svårt att hålla ordning på, vilket är fel. Börja alltid med att impregnera skorna för att stöta borta väta, se till och göra […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-29 12:07  |  Lästid: < 1 minuter
image

När det kommer till välgjorda skor gäller det att man sköter om dem på rätt sätt. I detta fall mocka skor, där många tror att de snabbt blir fula och att är svårt att hålla ordning på, vilket är fel. Börja alltid med att impregnera skorna för att stöta borta väta, se till och göra det ett par gånger per säsong. Investera i en mockaborste som du borstar av skorna med efter varje användning och använd alltid skoblock i cederträ för att få ur fukt samt bibehålla skons form. Jag använder mig även av ett brunt mockasprej som både impregnerar och håller skon i samma snygga bruna färg. När väl skon fått sig en rejäl omgång och behöver mer kärlek införskaffar du dig en mockatvål. Börja med att skölja av skorna under ljummet vatten för att sedan gnugga in tvålen och skölja av. I med skoblock och låt skon vila någon dag, för att sedan impregnera skon igen, resultatet kommer bli att de ser ut som nya!

Dela på Facebook
Tweeta