Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILGUIDEN – KNYTA EN SLIPS

Ni har väl inte missat Martins stilguide där jag fick äran att vara med och modella. I avsnitt 3 ser ni mig gå igenom hur du knyter en enkel och perfekt slipsknut. Kika även på de resterande 5 klippen för att få helhetskänsla där allt från kostymer, kavajer, skjortor och accessoarer visas upp! Ni hittar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-29 12:58  |  Lästid: < 1 minuter

philipconradssonNi har väl inte missat Martins stilguide där jag fick äran att vara med och modella. I avsnitt 3 ser ni mig gå igenom hur du knyter en enkel och perfekt slipsknut. Kika även på de resterande 5 klippen för att få helhetskänsla där allt från kostymer, kavajer, skjortor och accessoarer visas upp!

Ni hittar alla klippen här!

Dela på Facebook
Tweeta