Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN GENTLEMEN’S EVENT

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-30 15:08  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

RALPH LAUREN GENTLEMEN’S EVENT

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-30 15:08  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta