Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN GENTLEMEN’S EVENT

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-30 15:08  |  Lästid: < 1 minuter
imageimage

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Dela på Facebook
Tweeta

RALPH LAUREN GENTLEMEN’S EVENT

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-30 15:08  |  Lästid: < 1 minuter
imageimage

I går bjöd Ralph Lauren och David Von Schinkel in för Gentlemen’s event i flaggskeppsbutiken på Bibloteksgatan. Det bjöds på dryck, tilltugg och under kvällen hölls en auktion i förmån för Project Playground. Kvällen följdes upp med rödvin på Zink Grill och avslutades med ett par drinkar på Riche. En riktigt toppkväll med andra ord!

Dela på Facebook
Tweeta