Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ITALY – DAY 1

Får ursäkta min bedrövligt dåliga uppdatering de senaste dagarna, men dessvärre levererar Italien obefintliga uppkopplingsmöjligheter, men nu så äntligen! Begav mig direkt från en stökig utekväll till Arlanda i lördagskväll vilket med facit i hand kan varit mitt sämsta beslut genom tiderna. Jag lyckades i alla fall både komma till Arlanda och in på rätt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-06 11:09  |  Lästid: < 1 minuter


ROMA1

Får ursäkta min bedrövligt dåliga uppdatering de senaste dagarna, men dessvärre levererar Italien obefintliga uppkopplingsmöjligheter, men nu så äntligen! Begav mig direkt från en stökig utekväll till Arlanda i lördagskväll vilket med facit i hand kan varit mitt sämsta beslut genom tiderna. Jag lyckades i alla fall både komma till Arlanda och in på rätt flight till Rom. Här kommer lite bilder från första dagen!

Dela på Facebook
Tweeta