Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE PERFECT SUMMER SUITE

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Bomullskostymen i beige är en given favorit för vår- och sommartillställningar. Att tänka på är att kostymen även går att dela upp då både överdel och underdel kan användas separat. Kombinera med ett par sportiga Superga sneakers och ljusblå skjorta för att få en skön avslappnad känsla. Medvetet […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-06 11:56  |  Lästid: < 1 minuter

//

Bomullskostymen i beige är en given favorit för vår- och sommartillställningar. Att tänka på är att kostymen även går att dela upp då både överdel och underdel kan användas separat. Kombinera med ett par sportiga Superga sneakers och ljusblå skjorta för att få en skön avslappnad känsla. Medvetet och lagom kaxigt!

Dela på Facebook
Tweeta