Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ITALY – DAY 2 – BURGUNDY JACKET

Har ju tidigare varit inne på den bordeaux röda kavajen för våren och gillar den verkligen skarpt. Gör sig ofantligt bra till ett par krämvita linnebyxor och stråhatt i ett 28 gradigt varmt Rom. Givetvis kommer den även baras frisk hemma när graderna kryper sig uppåt! Kavaj: Morris Heritage Skjorta: Rose & Born Byxor: Morris […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-08 01:42  |  Lästid: < 1 minuter
ROMOUTFIT2 ROMAOUTFIT2:2

Har ju tidigare varit inne på den bordeaux röda kavajen för våren och gillar den verkligen skarpt. Gör sig ofantligt bra till ett par krämvita linnebyxor och stråhatt i ett 28 gradigt varmt Rom. Givetvis kommer den även baras frisk hemma när graderna kryper sig uppåt!

Kavaj: Morris Heritage Skjorta: Rose & Born Byxor: Morris Heritage Skor: Superga Stråhatt: Special made for Grafford Klocka: Briston Solglasögon: Fynd i Rom Accessoarer: All_Blues

Dela på Facebook
Tweeta