Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x FAVORITE JACKETS

Något som verkligen är aktuellt och även riktigt snyggt är plagg i jordnära tonerna, i detta fall tre vår/sommarkavajer. Känslan blir väldigt sober och färgerna är allt som oftast otroligt enkla att matcha till väldigt mycket utan att nödvändigtvis behöva dressa upp till tårna. Samtliga kavajer gör sig även lika bra till ett par tvättade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-11 08:27  |  Lästid: < 1 minuter
3 x Favorite spring jackets1

Något som verkligen är aktuellt och även riktigt snyggt är plagg i jordnära tonerna, i detta fall tre vår/sommarkavajer. Känslan blir väldigt sober och färgerna är allt som oftast otroligt enkla att matcha till väldigt mycket utan att nödvändigtvis behöva dressa upp till tårna. Samtliga kavajer gör sig även lika bra till ett par tvättade jeans, chinos eller linnebyxor som ett par med klädda ullbyxor. Stor mångsidighet med andra ord, vilket vi gillar!

Ni hittar kavajerna här!

Boglioli, Morris, Gant Rugger


Dela på Facebook
Tweeta