Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: JOHN F KENNEDY

Den forna amerikanska presidenten hade sannerligen en god känsla för stil oavsett om det handlade om en välskräddad kostym eller i sin allra ledigaste form med chinos, sneakers och uppknäppt oxfordskjorta. Kennedys stil har till stor del blivit ett riktmärke för den amerikanska preppykulturen som idag kan kännas igen bland många av de största varumärkena. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-11 07:38  |  Lästid: < 1 minuter

JohnFKennedy

Den forna amerikanska presidenten hade sannerligen en god känsla för stil oavsett om det handlade om en välskräddad kostym eller i sin allra ledigaste form med chinos, sneakers och uppknäppt oxfordskjorta. Kennedys stil har till stor del blivit ett riktmärke för den amerikanska preppykulturen som idag kan kännas igen bland många av de största varumärkena. Likt Steve McQueen lyckades Kennedy alltid se nochalant elegant ut vilket i mina ögon visar på en stor stilsäkerhet.

Dela på Facebook
Tweeta