Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ITALY – DAY 3 – LIGHT BLUE PATTERN JACKET

Här ser ni outfit tre i ordningen, älskar denna ljusblå mönstrade kavaj i linne och bomull.  Tredje dagen i Rom bestod till stor del av att bocka av de sevärdheter vi tidigare inte hunnit med, både Peterskyrkan och Colosseum hanns med. Rom är verkligen en fantastiskt vackert och med 27 graders värme inte ett dugg […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-13 18:21  |  Lästid: < 1 minuter
Romlook3

Här ser ni outfit tre i ordningen, älskar denna ljusblå mönstrade kavaj i linne och bomull. 

Tredje dagen i Rom bestod till stor del av att bocka av de sevärdheter vi tidigare inte hunnit med, både Peterskyrkan och Colosseum hanns med. Rom är verkligen en fantastiskt vackert och med 27 graders värme inte ett dugg sämre.

Dela på Facebook
Tweeta