Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THIS WEEKS WORK

Har sedan i måndags befunnit mig i Borås för att styla Morris plåtning för kommande AW15 kollektion, sjukt kul! Själva plåtningen kommer göras under nästa vecka och resultatet ser vi på hemsidan i i mitten av augusti. Nu är jag äntligen påväg hem till Stockholm för lite kort ledighet och ytterligare jobb i slutet av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-13 18:35  |  Lästid: < 1 minuter
IMG_3197

Har sedan i måndags befunnit mig i Borås för att styla Morris plåtning för kommande AW15 kollektion, sjukt kul! Själva plåtningen kommer göras under nästa vecka och resultatet ser vi på hemsidan i i mitten av augusti. Nu är jag äntligen påväg hem till Stockholm för lite kort ledighet och ytterligare jobb i slutet av veckan.

Dela på Facebook
Tweeta