Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ITALY – SPERLONGA

Sperlonga som är beläget längst kusten mellan Rom och Neapel var verkligen ett paradis. En perfekt mix mellan härlig strandmiljö och småstadskänsla med super bra italienska inhemska restauranger. Oerhört skönt att vara där under lågsäsong för att slippa fler turister som vi. Kan verkligen rekommenderas!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-17 14:31  |  Lästid: < 1 minuter
Sperlonga1 Sperlonga2 Sperlonga3

Sperlonga som är beläget längst kusten mellan Rom och Neapel var verkligen ett paradis. En perfekt mix mellan härlig strandmiljö och småstadskänsla med super bra italienska inhemska restauranger. Oerhört skönt att vara där under lågsäsong för att slippa fler turister som vi. Kan verkligen rekommenderas!

Dela på Facebook
Tweeta