Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE BEIGE & BROWN LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Att matcha beige och brunt är verkligen en slående kombo oavsett årstid och väderlek. Här med en fantastiskt tvättad bomullskavaj från ett av de italienska favoritmärkena Boglioli. Kombinerat med ett par bruna chinos, ljusblå skjorta och virkat brun slips. För att dressa ner känslan funkar ett par sneakers […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-18 13:09  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att matcha beige och brunt är verkligen en slående kombo oavsett årstid och väderlek. Här med en fantastiskt tvättad bomullskavaj från ett av de italienska favoritmärkena Boglioli. Kombinerat med ett par bruna chinos, ljusblå skjorta och virkat brun slips. För att dressa ner känslan funkar ett par sneakers ypperligt bra i detta sammanhang, likaså ett par mer klädda skor för en mer uppstyrd framtoning.

Dela på Facebook
Tweeta