Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ITALY – SPERLONGA – BLUE SUMMER JACKET

Sista kvällen i Sperlonga bjöd verkligen på drömväder, 25 grader och helt vindstilla, underbart! Inte lika underbart var att jag ”tog vara” på den sista dagen lite väl bra då min hud gick att jämföras med en kräftas.. Här i en väldigt enkel och avskalad look i blått, grått och vitt där samtliga plagg kommer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-24 20:14  |  Lästid: < 1 minuter
philiplook2sperlonga

Sista kvällen i Sperlonga bjöd verkligen på drömväder, 25 grader och helt vindstilla, underbart! Inte lika underbart var att jag ”tog vara” på den sista dagen lite väl bra då min hud gick att jämföras med en kräftas.. Här i en väldigt enkel och avskalad look i blått, grått och vitt där samtliga plagg kommer från Morris Heritage.

Ni hittar dem här!

Kavaj, skjorta & byxa


Dela på Facebook
Tweeta

ITALY – SPERLONGA – BLUE SUMMER JACKET

Sista kvällen i Sperlonga bjöd verkligen på drömväder, 25 grader och helt vindstilla, underbart! Inte lika underbart var att jag ”tog vara” på den sista dagen lite väl bra då min hud gick att jämföras med en kräftas.. Här i en väldigt enkel och avskalad look i blått, grått och vitt där samtliga plagg kommer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-24 20:14  |  Lästid: < 1 minuter
philiplook2sperlonga

Sista kvällen i Sperlonga bjöd verkligen på drömväder, 25 grader och helt vindstilla, underbart! Inte lika underbart var att jag ”tog vara” på den sista dagen lite väl bra då min hud gick att jämföras med en kräftas.. Här i en väldigt enkel och avskalad look i blått, grått och vitt där samtliga plagg kommer från Morris Heritage.

Ni hittar dem här!

Kavaj, skjorta & byxa


Dela på Facebook
Tweeta