Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INTERVJU FÖR COLIN MAGAZINE

Blev i förra veckan intervjuad och fotad av Colin Magazine för deras senaste satsning ”Min Stil”. Oerhört roligt och smickrande att jag fick vara person nummer två för denna nya upplaga. Här ser ni mig i en av de fyra looksen vi plåtade av, resten kommer dyka upp under de närmsta veckorna, håll till godo […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-25 16:57  |  Lästid: < 1 minuter
Colinlook3 Colinlook2 Colinlook1

Blev i förra veckan intervjuad och fotad av Colin Magazine för deras senaste satsning ”Min Stil”. Oerhört roligt och smickrande att jag fick vara person nummer två för denna nya upplaga. Här ser ni mig i en av de fyra looksen vi plåtade av, resten kommer dyka upp under de närmsta veckorna, håll till godo så länge!

OM det skulle vara så att ni inte kan hålla er hittar ni hela intervjun och alla bilder här.

Colin Magazine


Intervju: Madelene Billman

Bilder: Rasmus Lindahl

Dela på Facebook
Tweeta

INTERVJU FÖR COLIN MAGAZINE

Blev i förra veckan intervjuad och fotad av Colin Magazine för deras senaste satsning ”Min Stil”. Oerhört roligt och smickrande att jag fick vara person nummer två för denna nya upplaga. Här ser ni mig i en av de fyra looksen vi plåtade av, resten kommer dyka upp under de närmsta veckorna, håll till godo […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-25 16:57  |  Lästid: < 1 minuter
Colinlook3 Colinlook2 Colinlook1

Blev i förra veckan intervjuad och fotad av Colin Magazine för deras senaste satsning ”Min Stil”. Oerhört roligt och smickrande att jag fick vara person nummer två för denna nya upplaga. Här ser ni mig i en av de fyra looksen vi plåtade av, resten kommer dyka upp under de närmsta veckorna, håll till godo så länge!

OM det skulle vara så att ni inte kan hålla er hittar ni hela intervjun och alla bilder här.

Colin Magazine


Intervju: Madelene Billman

Bilder: Rasmus Lindahl

Dela på Facebook
Tweeta