Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

6 x LINNESKJORTOR FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett absolut måste för våren är att uppgradera garderoben med ett par fräscha linneskjortor som funkar både i jobbsammanhang och till vardags. Trots att linneskjortan tenderar att bli mer skrynklig än en vanliga bomullsskjortan får man tänka att det också är charmen med detta plagg. Kombinera till en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-26 12:39  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett absolut måste för våren är att uppgradera garderoben med ett par fräscha linneskjortor som funkar både i jobbsammanhang och till vardags. Trots att linneskjortan tenderar att bli mer skrynklig än en vanliga bomullsskjortan får man tänka att det också är charmen med detta plagg. Kombinera till en mer uppstyrd ull eller bomullskostym eller dressa ner med ett par chinos eller tvättade jeans. Klockrent alternativ för våren!

Dela på Facebook
Tweeta