Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NELLY POOL PARTY AT IBIZA

  Fick uppleva bland dom sjukaste 24 timmarna man kan tänka sig med underbara människor när Nelly bjöd in för Nelly Pool Party på Hard Rock Hotel i Ibiza. Innan dess var jag fast på både Roms och Frankfurts flygplats och avvarande sammanlagt 30 timmar på grund av framflyttade flygningar och hittade efter många om […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-29 12:10  |  Lästid: 2 minuter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nelly OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3995 _Y8B9175

Fick uppleva bland dom sjukaste 24 timmarna man kan tänka sig med underbara människor när Nelly bjöd in för Nelly Pool Party på Hard Rock Hotel i Ibiza. Innan dess var jag fast på både Roms och Frankfurts flygplats och avvarande sammanlagt 30 timmar på grund av framflyttade flygningar och hittade efter många om och men tillslut ett direktflyg från Frankfurt till Ibiza.  Med facit i hand hade jag kunnat sitta 30 timmar till för att få uppleva denna resan igen!

Dela på Facebook
Tweeta