Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEST DRESSED ON SCREEN: PEAKY BLINDERS

Peaky blinders är gangsterfamiljen som har sin bas i Birmingham, England år 1919 precis efter första världskriget. Serien är baserad på en sann historia där Peaky Blinders har ambitioner om att ta över mer mark i stora delar av England med hjälp av deras hänsynslösa chef Tomas Shelby. Förutom en fantastiskt välgjord och spännande serie […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-05-31 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

Peakyblindersk1 Peakyblindersk2

Peaky blinders är gangsterfamiljen som har sin bas i Birmingham, England år 1919 precis efter första världskriget. Serien är baserad på en sann historia där Peaky Blinders har ambitioner om att ta över mer mark i stora delar av England med hjälp av deras hänsynslösa chef Tomas Shelby. Förutom en fantastiskt välgjord och spännande serie är klädvalen oerhört inspirerande. Tredelade måttsydda tweedkostymer med runda skjortkragar, klockkedjor och perfekt korta byxben med slag säger väl en hel del. Se den, ni kommer inte bli besvikna!

Dela på Facebook
Tweeta