Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL IN STYLE

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Satsa inför våren på en riktigt klassisk dubbelknäppt kavaj i marinblått och i tunn ull som funkar året om. Matcha med ett par krämiga byxor, ett par avskalade sneakers och mönstrad scarf som känns både medvetet och modernt. Två riktigt investeringar i kavajen och byxan som kommer hänga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-02 13:59  |  Lästid: < 1 minuter

//

Satsa inför våren på en riktigt klassisk dubbelknäppt kavaj i marinblått och i tunn ull som funkar året om. Matcha med ett par krämiga byxor, ett par avskalade sneakers och mönstrad scarf som känns både medvetet och modernt. Två riktigt investeringar i kavajen och byxan som kommer hänga med länge framöver!

Dela på Facebook
Tweeta

CASUAL IN STYLE

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Satsa inför våren på en riktigt klassisk dubbelknäppt kavaj i marinblått och i tunn ull som funkar året om. Matcha med ett par krämiga byxor, ett par avskalade sneakers och mönstrad scarf som känns både medvetet och modernt. Två riktigt investeringar i kavajen och byxan som kommer hänga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-02 13:59  |  Lästid: < 1 minuter

//

Satsa inför våren på en riktigt klassisk dubbelknäppt kavaj i marinblått och i tunn ull som funkar året om. Matcha med ett par krämiga byxor, ett par avskalade sneakers och mönstrad scarf som känns både medvetet och modernt. Två riktigt investeringar i kavajen och byxan som kommer hänga med länge framöver!

Dela på Facebook
Tweeta