Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

EVENT MED STOCKHOLM EKLUND NEW YORK

I förra veckan var jag, Martin och Richard på event tillsammans med Stockholm Eklund New York på det fantastiska hotellet Ett hem för att fira företagets 5 års jubileum. Fredrik Eklund var själv på plats och höll i en presentation och pratade om resan som mäklarbyrån tagit sedan starten. Det bjöds förutom det på mat, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-02 14:25  |  Lästid: 2 minuter
Eventesny3 Eventesny2 Eventesny1 Eventesny6 Eventesny4 Eventesny5

I förra veckan var jag, Martin och Richard på event tillsammans med Stockholm Eklund New York på det fantastiska hotellet Ett hem för att fira företagets 5 års jubileum. Fredrik Eklund var själv på plats och höll i en presentation och pratade om resan som mäklarbyrån tagit sedan starten. Det bjöds förutom det på mat, tilltugg och champagne i den sagolika innergården, oerhört trevlig kväll!

Dela på Facebook
Tweeta