Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅRKOSTYM

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Man kan aldrig få för många blåa kostymer, däremot gillar man variation och det kan räcka med en liten struktur eller som i detta fall, en ruta för att göra plagget mer spännande. Oavsett är alltid passformen det viktigaste och se till gör justeringar om det behövs. Kombinera […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-08 12:44  |  Lästid: < 1 minuter

//

Man kan aldrig få för många blåa kostymer, däremot gillar man variation och det kan räcka med en liten struktur eller som i detta fall, en ruta för att göra plagget mer spännande. Oavsett är alltid passformen det viktigaste och se till gör justeringar om det behövs. Kombinera med en vit skjorta, blå virkad slips, vit näsduk och blåa loafers som funkar perfekt för de stundade studentmottagningarna eller kommande sommarfesterna.

Dela på Facebook
Tweeta