Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITEN – TASSEL LOAFERN

Min absoluta favoritskomodell har äntligen fått en nytändning när jag hittade färger som jag tidigare letat som en galning efter. Fastnade speciellt för dessa två par i grå och ljusbeige mocka. Är som en dröm att slänga på sig oavsett om det handlar om en tråkig jobbdag eller en avslappnad promenad ner till stranden på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-09 21:03  |  Lästid: < 1 minuter
image

Min absoluta favoritskomodell har äntligen fått en nytändning när jag hittade färger som jag tidigare letat som en galning efter. Fastnade speciellt för dessa två par i grå och ljusbeige mocka. Är som en dröm att slänga på sig oavsett om det handlar om en tråkig jobbdag eller en avslappnad promenad ner till stranden på semestern!

Ni hittar alla färger på felixflair.com, kör hårt!

Dela på Facebook
Tweeta