Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 x SNYGGA SNEAKERS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Går inte allt för ofta i sneakers men speciellt för våren tycker jag det är grymt snyggt och inte minst oerhört skönt. Idag är det kanske också mer accepterat att använda sneakers även till kostym vilket i sin tur ökat mitt intresse och användande. Här är fyra av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-12 18:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Går inte allt för ofta i sneakers men speciellt för våren tycker jag det är grymt snyggt och inte minst oerhört skönt. Idag är det kanske också mer accepterat att använda sneakers även till kostym vilket i sin tur ökat mitt intresse och användande. Här är fyra av mina favoriter för vår och sommaren som alla känns lämpade för både en mer skräddad look men även till en avslappnad outfit med jeans eller chinos.

Dela på Facebook
Tweeta

4 x SNYGGA SNEAKERS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Går inte allt för ofta i sneakers men speciellt för våren tycker jag det är grymt snyggt och inte minst oerhört skönt. Idag är det kanske också mer accepterat att använda sneakers även till kostym vilket i sin tur ökat mitt intresse och användande. Här är fyra av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-12 18:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Går inte allt för ofta i sneakers men speciellt för våren tycker jag det är grymt snyggt och inte minst oerhört skönt. Idag är det kanske också mer accepterat att använda sneakers även till kostym vilket i sin tur ökat mitt intresse och användande. Här är fyra av mina favoriter för vår och sommaren som alla känns lämpade för både en mer skräddad look men även till en avslappnad outfit med jeans eller chinos.

Dela på Facebook
Tweeta