Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STUDENTFIRANDE

Helt sjukt att det var 3 år sedan jag tog studenten och igår var det den äldsta av mina två systrars tur att få springa ut. Fick även agera chaufför och första dryckesupphällare resterande av kvällen. En riktig toppdag blev det i alla fall och nu väntas ytterligare ett par dagar i Kalmar innan det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-12 15:07  |  Lästid: < 1 minuter
Antoniasstudent

Helt sjukt att det var 3 år sedan jag tog studenten och igår var det den äldsta av mina två systrars tur att få springa ut. Fick även agera chaufför och första dryckesupphällare resterande av kvällen. En riktig toppdag blev det i alla fall och nu väntas ytterligare ett par dagar i Kalmar innan det bär av hem mot härliga Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta