Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON – BRUNELLO CUCINELLI

Cucinelli är grundare och chefsdesigner för det italienska lyxvarumärket Brunello Cucinelli som han startade 1978 bara 25 år gammal. Idag är varumärket ett av det största och mest omtalade när det kommer till konfektion och kavajer som alltid levererar det bästa av bästa när det kommer till kvalité och design. Märket har en utomordentligt variation […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-15 20:59  |  Lästid: < 1 minuter

BrunellocucinelliimgCucinelli är grundare och chefsdesigner för det italienska lyxvarumärket Brunello Cucinelli som han startade 1978 bara 25 år gammal. Idag är varumärket ett av det största och mest omtalade när det kommer till konfektion och kavajer som alltid levererar det bästa av bästa när det kommer till kvalité och design. Märket har en utomordentligt variation där dressat blandas med en lediga och mer avslappnade plagg som även syns i Brunellos egen stil. Alla tummar upp!

Dela på Facebook
Tweeta