Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

9 x SOLGLASÖGON FÖR VÅREN

Den absolut bästa accessoaren för oss killar när våren och sommaren sakta smyger sig på är solglasögonen. Här är ett urplock av mina favoriter som kommer i både olika färger och former. När det kommer till solglasögon finns det mer utrymme att ta ut svängarna och våga lite extra! Var inte rädd att sticka ut! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-19 11:27  |  Lästid: < 1 minuter

Solglasögonvåren

Den absolut bästa accessoaren för oss killar när våren och sommaren sakta smyger sig på är solglasögonen. Här är ett urplock av mina favoriter som kommer i både olika färger och former. När det kommer till solglasögon finns det mer utrymme att ta ut svängarna och våga lite extra! Var inte rädd att sticka ut!

Ni hittar alla glasögon från vänster här!


Super / Tom Ford / Nividas / Super / Nividas / Persol / Oliver Peoples / Ray Ban / Nividas

Dela på Facebook
Tweeta

9 x SOLGLASÖGON FÖR VÅREN

Den absolut bästa accessoaren för oss killar när våren och sommaren sakta smyger sig på är solglasögonen. Här är ett urplock av mina favoriter som kommer i både olika färger och former. När det kommer till solglasögon finns det mer utrymme att ta ut svängarna och våga lite extra! Var inte rädd att sticka ut! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-19 11:27  |  Lästid: < 1 minuter

Solglasögonvåren

Den absolut bästa accessoaren för oss killar när våren och sommaren sakta smyger sig på är solglasögonen. Här är ett urplock av mina favoriter som kommer i både olika färger och former. När det kommer till solglasögon finns det mer utrymme att ta ut svängarna och våga lite extra! Var inte rädd att sticka ut!

Ni hittar alla glasögon från vänster här!


Super / Tom Ford / Nividas / Super / Nividas / Persol / Oliver Peoples / Ray Ban / Nividas

Dela på Facebook
Tweeta