Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOUCHDOWN LONDON

I onsdags landade jag och Martin i London för att på kvällen delta på Brauns lanseringsevent av den senaste rakapparat Braun series 9. Innan dess hann vi checka in på hotellet, strosa på stan och äta en underbart god tryffelpasta på Cecconi’s. London är verkligen som bäst så här års!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-20 15:30  |  Lästid: < 1 minuter

londonphilip1 LondonphilipI onsdags landade jag och Martin i London för att på kvällen delta på Brauns lanseringsevent av den senaste rakapparat Braun series 9. Innan dess hann vi checka in på hotellet, strosa på stan och äta en underbart god tryffelpasta på Cecconi’s. London är verkligen som bäst så här års!

Dela på Facebook
Tweeta

TOUCHDOWN LONDON

I onsdags landade jag och Martin i London för att på kvällen delta på Brauns lanseringsevent av den senaste rakapparat Braun series 9. Innan dess hann vi checka in på hotellet, strosa på stan och äta en underbart god tryffelpasta på Cecconi’s. London är verkligen som bäst så här års!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-20 15:30  |  Lästid: < 1 minuter

londonphilip1 LondonphilipI onsdags landade jag och Martin i London för att på kvällen delta på Brauns lanseringsevent av den senaste rakapparat Braun series 9. Innan dess hann vi checka in på hotellet, strosa på stan och äta en underbart god tryffelpasta på Cecconi’s. London är verkligen som bäst så här års!

Dela på Facebook
Tweeta