Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN SPRING/SUMMER 2016

        Ralph Laurens Purple label visades i förra veckan upp under Milano fashion week och imponerade verkligen på mig. Kollektionen som är varumärkets värsting när det kommer till både lyx och val av tyger. Den är även linjen som visar upp det bredaste utbudet av skräddatherrmode vilket verkligen faller mig i smaken på alla sätt. Hatten […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-23 11:34  |  Lästid: < 1 minuter

        Ralph Laurens Purple label visades i förra veckan upp under Milano fashion week och imponerade verkligen på mig. Kollektionen som är varumärkets värsting när det kommer till både lyx och val av tyger. Den är även linjen som visar upp det bredaste utbudet av skräddatherrmode vilket verkligen faller mig i smaken på alla sätt. Hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta

RALPH LAUREN SPRING/SUMMER 2016

        Ralph Laurens Purple label visades i förra veckan upp under Milano fashion week och imponerade verkligen på mig. Kollektionen som är varumärkets värsting när det kommer till både lyx och val av tyger. Den är även linjen som visar upp det bredaste utbudet av skräddatherrmode vilket verkligen faller mig i smaken på alla sätt. Hatten […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-23 11:34  |  Lästid: < 1 minuter

        Ralph Laurens Purple label visades i förra veckan upp under Milano fashion week och imponerade verkligen på mig. Kollektionen som är varumärkets värsting när det kommer till både lyx och val av tyger. Den är även linjen som visar upp det bredaste utbudet av skräddatherrmode vilket verkligen faller mig i smaken på alla sätt. Hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta