Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BRAUN SERIES 9 EVENT IN LONDON

  I förra veckan fick jag och Martin äran att medverka på lanseringseventet av Braun series 9 i London. Rakapparaten som nu lanseras heter just Braun Series 9 och använder sig av den absolut senaste teknologin och är först i världen med att motarbeta det återkommande problemet att behöva raka på samma ställe flera gånger. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-24 11:59  |  Lästid: 2 minuter

IMG_3970 IMG_3335 IMG_3280 IMG_3956 IMG_3625

 

I förra veckan fick jag och Martin äran att medverka på lanseringseventet av Braun series 9 i London. Rakapparaten som nu lanseras heter just Braun Series 9 och använder sig av den absolut senaste teknologin och är först i världen med att motarbeta det återkommande problemet att behöva raka på samma ställe flera gånger. Jag har provat och resultatet går inte att jämföra med någon annan rakapparat jag kommit i kontakt med. Den gav mig en helt ny rakupplevelse. Det bjöds även på presentationer, demonstrationer och en och annan cocktail – vilket följdes upp med en sprakande middag. Underbara 24 timmar i London!

 

Dela på Facebook
Tweeta