Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE WEEKEND GET AWAY LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL I dessa tider är linnekavaj alltid en bra idé och gärna i en skarp färg. Här ifrån Gant Rugger som väljer att används sig av patch pockets d.v.s. utanpåliggande för en mer avslappnad känsla, vilket jag verkligen gillar. Kombinera med ett par ljusare ull, bomull eller linnebyxor och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-24 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

I dessa tider är linnekavaj alltid en bra idé och gärna i en skarp färg. Här ifrån Gant Rugger som väljer att används sig av patch pockets d.v.s. utanpåliggande för en mer avslappnad känsla, vilket jag verkligen gillar. Kombinera med ett par ljusare ull, bomull eller linnebyxor och matcha upp med assessorer i matchade bruna toner. Komplettera looken med ett par stilrena sneakers eller loafers så är vi redo för sommarens tillställningar!

Dela på Facebook
Tweeta