Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LEXINGTON VISAR UPP VÅR/SOMMAR 2016

  Igår var det visning för Lexingtons vårkollektion 2016 i Hagaparken i Stockholm. Det visades upp många spännande uttryck och stort plus för den härliga mixen av karaktärer. Jag fastade extra mycket för den längre mockajackan som ni ser i bild nummer fyra. Efter visning fick jag, Martin och Charlie feeling och hamnade på både […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-06-25 17:10  |  Lästid: 2 minuter

 

Igår var det visning för Lexingtons vårkollektion 2016 i Hagaparken i Stockholm. Det visades upp många spännande uttryck och stort plus för den härliga mixen av karaktärer. Jag fastade extra mycket för den längre mockajackan som ni ser i bild nummer fyra. Efter visning fick jag, Martin och Charlie feeling och hamnade på både Escalier och Wall, stökigt!

Dela på Facebook
Tweeta