Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEIGE & WHITE

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Perfekt beige bomullskavaj från Hackett som skulle passa in i varje mans sommargarderob. Kvalitén gör den något ledigare och passar exemplariskt till ett par vita udda byxor eller ljusa jeans. Kombinera med en tvättad denimskjorta, bruna mockaskor och matchade toner med kavaj och byxa i accessoarerna. Se till […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-01 14:46  |  Lästid: < 1 minuter

//

Perfekt beige bomullskavaj från Hackett som skulle passa in i varje mans sommargarderob. Kvalitén gör den något ledigare och passar exemplariskt till ett par vita udda byxor eller ljusa jeans. Kombinera med en tvättad denimskjorta, bruna mockaskor och matchade toner med kavaj och byxa i accessoarerna. Se till att använda ljusa färger nu när vädret äntligen tillåter!

Dela på Facebook
Tweeta