Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OLIVER PEOPLES GREGORY PECK

  Äntligen har jag hittat min drömbåge från den amerikanska tillverkaren Oliver People. Modellen är väldigt retro med den perfekta rundade formen som finns i ett antal olika färgställningar. Mitt val föll på denna transperanta i en lätt ljusbeige ton. Kunde inte låta bli att lägga vantarna på ett par clip-ons också, förhoppningsvis får man […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-02 13:10  |  Lästid: < 1 minuter

 
Äntligen har jag hittat min drömbåge från den amerikanska tillverkaren Oliver People. Modellen är väldigt retro med den perfekta rundade formen som finns i ett antal olika färgställningar. Mitt val föll på denna transperanta i en lätt ljusbeige ton. Kunde inte låta bli att lägga vantarna på ett par clip-ons också, förhoppningsvis får man nytta av dem framöver! Vad tycker ni?

Dela på Facebook
Tweeta