Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LEDIGA MÅNDAGAR

      Har sedan i fredags varit i Kalmar, min hemstad för att hälsa på familjen och mina saknade vänner. Ibland är det skönt att komma hem och slappna av och samtidigt känna sig något mer utvilad inför den stundade jobbveckan. Gillar verkligen denna Jerseykavajen som jag hittade på Zara i Köpenhamn, känner sig lagom klädd […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-06 19:52  |  Lästid: < 1 minuter

     
Har sedan i fredags varit i Kalmar, min hemstad för att hälsa på familjen och mina saknade vänner. Ibland är det skönt att komma hem och slappna av och samtidigt känna sig något mer utvilad inför den stundade jobbveckan. Gillar verkligen denna Jerseykavajen som jag hittade på Zara i Köpenhamn, känner sig lagom klädd men en då inte allt för uppstyrd. Vad tycker ni?

Dela på Facebook
Tweeta