Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVOURITES FROM PARIS FASHION WEEK BY GQ

Det är alltid inspirerade att följa streetstyle bilder från de olika modeveckorna världen över. Kontrasterna från den mer tydliga menswear kulturen under Pitti Uomo i Florence och den distinktare fashion/streetkänslan under veckan i Paris. Försöker alltid hitta det absolut bästa från båda världarna och här är ett utplock av mina favoriter. Håll tillgodo! För att […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-07 14:07  |  Lästid: 2 minuter
paris1 paris9 paris4 paris8 paris2 paris3 paris5 paris7 paris6

Det är alltid inspirerade att följa streetstyle bilder från de olika modeveckorna världen över. Kontrasterna från den mer tydliga menswear kulturen under Pitti Uomo i Florence och den distinktare fashion/streetkänslan under veckan i Paris. Försöker alltid hitta det absolut bästa från båda världarna och här är ett utplock av mina favoriter. Håll tillgodo!

För att se alla bilderna kika här!

Dela på Facebook
Tweeta