Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SÖNDAGSMIDDAG PÅ STRANDVÄGEN 1

Hade min underbara syster och hennes pojkvän på besök över helgen och i söndags såg vi till att unna oss en riktig söndagsmiddag på Strandvägen 1. Rimmad lax med dillstuvad potatis och den klassiska hamburgaren var inga problem att få ner, grymt gott och trevligt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-14 14:40  |  Lästid: < 1 minuter

Hade min underbara syster och hennes pojkvän på besök över helgen och i söndags såg vi till att unna oss en riktig söndagsmiddag på Strandvägen 1. Rimmad lax med dillstuvad potatis och den klassiska hamburgaren var inga problem att få ner, grymt gott och trevligt!

Dela på Facebook
Tweeta

SÖNDAGSMIDDAG PÅ STRANDVÄGEN 1

Hade min underbara syster och hennes pojkvän på besök över helgen och i söndags såg vi till att unna oss en riktig söndagsmiddag på Strandvägen 1. Rimmad lax med dillstuvad potatis och den klassiska hamburgaren var inga problem att få ner, grymt gott och trevligt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-14 14:40  |  Lästid: < 1 minuter

Hade min underbara syster och hennes pojkvän på besök över helgen och i söndags såg vi till att unna oss en riktig söndagsmiddag på Strandvägen 1. Rimmad lax med dillstuvad potatis och den klassiska hamburgaren var inga problem att få ner, grymt gott och trevligt!

Dela på Facebook
Tweeta