Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STREETSTYLE SNAPS AT DAVID GANDY BY TOMMY TON

 David Gandy är i dagsläget en av världens mest kontrakterade modeller och gjort jobb för de absolut största modeföretaget såsom Gant, Hugo Boss, Zara och HM. Förutom att sitta inne på ett av de mest fotogeniska manliga utseendena just nu är han också, i mångas ögon, en av de främsta stilikonerna när det kommer till […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-15 17:00  |  Lästid: 2 minuter
00003David-Gandy-Tommy-Ton 00004David-Gandy-Tommy-Ton 00005David-Gandy-Tommy-Ton 00006David-Gandy-Tommy-Ton

 David Gandy är i dagsläget en av världens mest kontrakterade modeller och gjort jobb för de absolut största modeföretaget såsom Gant, Hugo Boss, Zara och HM. Förutom att sitta inne på ett av de mest fotogeniska manliga utseendena just nu är han också, i mångas ögon, en av de främsta stilikonerna när det kommer till klassiskt herrmode. Med bland annat skräddade kostymer från Savile Row kombinerat med ett öga för de senaste trenderna kan man inte annat än att hålla med. Här är ett urplock av bilder som snappats upp från GQ:s  streetstyle fotograf Tommy Ton.

Dela på Facebook
Tweeta